PONDĚLÍ – 23.7.

Polévka –  Hrstková s uzeninou

1.

Zapečené lasagne s boloňskou omáčkou

2.

Smažené kuřecí řízečky v jogurtové marinádě, kompot

3.

Zeleninový salát s cherry rajčátky a mozzarelou, rukolou a balzamikovou zálivkou, toast

ÚTERÝ – 24.7.

Polévka – Slepičí vývar s masem a nudlemi

1.

Pečená kuřecí křidélka, pikantní omáčka, rozpečený bylinkový chléb

2.

Špíz z vepřové panenky s klobáskou a zeleninou, smetanová omáčka, bramborové tolárky 

3.

Zeleninový salát se zelenými fazolkami, rajčaty a mátou, toast

STŘEDA – 25.7.

Polévka – Z pečených paprik s těstovinou

1.

Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše

2.

Smažený sýr, tatarská omáčka, hranolky 

3.

Zeleninový salát s králičím masem a ananasem, toast

ČTVRTEK – 26.7.

Polévka – Fenyklová s celerovým olejem

1.

Kuřecí stehenní steak naložený v kokosu a limetě, šťouchané brambory

2.

Grilovaný filet z lososa s bylinkovým tzatziki, kus kus

3.

Zeleninový salát s hovězím masem a bylinkami na thajský způsob, toast

PÁTEK – 27.7.

Polévka – Moravská cibulačka s uzeným masem

1.

Steak z vepřové krkovičky, fazolky na slanině, americké brambory

2.

Hovězí roštěná na houbách,  jasmínová rýže  

3.

Zeleninový salát s třemi druhy sýru, toast