PONDĚLÍ – 21.5.

Polévka – Špenátový krém s houskovými krutony

1.

Penne s kuřecím masem, slaninkou a kukuřicí, sypané parmezánem

2.

Smažený vepřový řízek z krkovičky, šťouchané brambory s jarní cibulkou, kompot

3.

Zeleninový salát s chřestem a vejcem, toast

ÚTERÝ – 22 .5.

Polévka – Hovězí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi

1.

Fritata s jarní cibulkou a houbami

2.

Smažené kuřecí řízečky v jogurtové marinádě, bramborová kaše, kompot

3.

Zeleninový salát s chřestem a vejcem, toast

STŘEDA – 23.5.

Polévka -Hráškovo- rukolový krém

1.

Bifteky z mletého masa, zeleninový salát, rozmarýnové brambory

2.

Smažený sýr , hranolky, tatarská omáčka

3.

Zeleninový salát s parmskou šunkou, balzamiková zálivka, toast

ČTVRTEK – 24.5.

Polévka – Kuřecí s masem, koriandrem a guinoou

1.

Dlouze pečená hovězí žebírka, coleslaw, rozpečený chléb s bylinkovým máslem

2.

Smažený hermelín, brusinky, brambory maštěné máslem s pažitkou, tatarská omáčka

3.

Zeleninový salát s parmskou šunkou,  balzamiková zálivka, toast 

PÁTEK – 25.5.

Polévka – Rajčatová s bazalkou a zakysanou smetanou

1.

Filet z lososa s chřestem a holandskou omáčkou

2.

Smažené kuřecí řízečky v jogurtové marinádě, bramborová kaše, kompot

3.

Těstovinový salát se šunkou, sýrem a čerstvou zeleninou, smetanový dresink